razvan mihalcea
designer web
programator, blogger

Razvan Mihalcea. Designer web, programator, blogger, copywriter si consultant in mediul online. Articole si noutati care te pot interesa din domeniul IT, programare web, securitate cibernetica, comuniare social media.

Iti multumesc ca ai venit pe site-ul meu. Te pot ajuta sa-ti cresti afacerea in mediul online simplu si repede. Fie ca este vorba de creare site de prezentare, realizare magazin cu vanzari online, promovare online, iti pun la dispozitie serviciile mele din domeniul web design, marketing online. Iti ofer cele mai bune solutii pentru dezvoltarea afacerii tale.

Contacteaza-ma!

Cine sunt?

Numele meu este Razvan Mihalcea si sunt designer web, blogger, copywriter si consultant in mediul online. Ofer servicii web design creare site pentru companii, creare magazin cu vanzari online, programare web, optimizare seo. Pentru o promovare benefica afacerii tale in mediul virtual ai nevoie de servicii profesionale. De aceea iti pot oferi o gama larga de servicii: creare site, design grafic logo, design personalizat pentru toate nevoile unei afaceri solide. Pentru ca o afacere de succes in mediul online trebuie sa se regaseasca si in clasarea motoarelor de cautare iti pot oferi acele servicii de mentenanta si administrare site de care ai nevoie.

Te poti baza pe mine pentru ca am un ritm de lucru rapid, iti pot furniza solutii viabile si practice pentru orice proiect ce implica servicii creare site. Timpul liber mi-l ocup aprofundand cunostintele si invatand despre tendintele moderne aplicate in domeniul meu de activitate.

Nu fac rabat de la calitate, nu voi disparea dupa ce ti-am realizat proiectul, nu iti voi vinde un serviciu de care nu ai nevoie.

M-am specializat in...

Cu o experienta vasta in marketing online si promovare online, design web imi doresc sa ajut companiile sa isi promoveze serviciile si produsele, combinand placerea de a scrie cu cunostintele mele in marketing online si nu numai.

Imi place sa lucrez si am lucrat cu clienti minunati care mi-au oferit posibilitatea de a ajuta la cresterea afacerii lor. Ca si editor independent muncesc din greu pentru a putea rapsunde nevoilor clientilor mei, furnizand atat continut de calitate cat si proiecte web inovative si cu functionalitati moderne.

Daca iti doresti pe cineva care sa depuna timp si efort pentru a intelege marca, serviciul sau produsul si care este specializat in a crea continut tehnic atunci ai ajuns la persoana potrivita.

POTI PRIMI INFORMATII ACTUALIZATE DE LA MINE

Cele mai bune oferte, cele mai bune solutii pe care sa le iei in considerare pentru afacerea ta.