Bine ai venit pe site-ul meu

Razvan Mihalcea. Designer web, programator, blogger, copywriter si consultant in mediul online.

Articole si noutati care te pot interesa din domeniul IT, programare web, securitate cibernetica, comuniare social media.

Iti multumesc ca ai venit pe site-ul meu. Te pot ajuta sa-ti cresti afacerea in mediul online simplu si repede. Fie ca este vorba de creare site de prezentare, realizare magazin cu vanzari online, promovare online, iti pun la dispozitie serviciile mele din domeniul web design, marketing online. Iti ofer cele mai bune solutii pentru dezvoltarea afacerii tale.

Te poti baza pe mine pentru ca am un ritm de lucru rapid, iti pot furniza solutii viabile si practice pentru orice proiect ce implica servicii creare site. Timpul liber mi-l ocup aprofundand cunostintele si invatand despre tendintele moderne aplicate in domeniul meu de activitate.

Services Images

Am experienta

Am lucrat la multe proiecte atat pentru clientii mei cat si in colaborare cu firme web design. Dezvolt cu placere si pricepere orice tip de proiect web.

Services Images

Ofer calitate

Imi place sa fac ceva original, sa imi pun amprenta pentru orice lucrare in care ma implic, oricat de complicat va fi acel proiect.

Services Images

Preturi avantajoase

Nu imi place sa pacalesc clientul cu preturi exagerate. Ofer pretul real pentru proiectul tau. Alege sa lucram impreuna si vei constata aceeasi calitate la pretul corect.

50

Clienti multumimiti

50

proiecte finalizate

80

Consultatii gratuite

11

Ani de activitate

Cel mai bine

Ma pricep
sa programez

HTML / CSS 90%
PHP / MYSQL 78%
Javascript 75%
Wordpress 87%
Prestashop 76%
Imi place sa dezvolt proiecte web pentru clienti a caror afeceri au nevoie de o promovare in mediul online. Sunt creativ, serios si nu ma dau la o parte de la un proiect greu.
Imi pun in valoare cunostintele acumulate in decursul a 11 ani de activitate si nu ma deranjeaza sa dau informatii suplimentare celor care au nevoie. Poate colaboram intr-o zi!
Idealul meu este acela de a putea oferi clientilor si colaboratorilor mei cele mai performante servicii in domeniul web design. Alege sa lucram impreuna pentru ca eu nu fug cum fac altii.

Muta-ti afacerea in mediul online cu un site de prezentare, Acum!